Traktordiena 2018 norisinājas 15.-16. jūnijā Bauskas novada Dāviņu pagasta ZS "Eriņi".

Traktordiena ir unikāls notikums, kurš vieno lauskaimniecības nozari un pulcē ap tūkstošiem apmeklētāju. Tā ir izstāde, tehnikas sacensības, praktiskie demonstrējumi, iespēja satikties ar valsts sektora un lauksaimniecības nevalstisko organizāciju pārstāvjiem, klātienē iepazīties ar lauksaimniecības tehnikas piedāvājumiem, piedalīties dažādās aktivitātēs.

SIA M.T.Z.-Serviss piedalījās izstādē ar MTZ rūpnīcas traktoriem –  Belarus 422, Belarus 952.5 ar frontālo iekrāvēju Stoll Profiline FZ10, Belarus 820 ar Rostselmash Strige 2400 pļaujmašīnu, Belarus 320.4 ar frontālo iekrāvēju Stoll Compactline FC250 P.

Traktordienas centrālais notikums – traktoru sacensības. Dalībniekiem piecās jaudu grupās bija jāvelk piekabes pret kalnu. Sacensības notika pēc dragreisa principa, kad paralēli startē divi traktori, bet uzvar tas, kuram labākais laiks divu braucienu summā. Jaudas grupā līdz 125 z.s. tehnikas dīleru klasē pirmo vietu iegūva Belarus 80 ar modernizēto dzīnēju (Z/S  Ziediņi)! Sveicam gan uzvarētāju, gan visus parējos dalibniekus ar veiksmīgu startu!