No 7. līdz 10.aprīlim izstāžu kompleksā „Rāmava” norisinājās 19.starptautiskā lauksaimniecības, lopkopības, mežkopības un lauku celtniecības izstāde „Pavasaris 2011”.


Kompānijas „M.T.Z. – serviss” dalība izstādē nu jau ir kļuvusi par tradīciju. Šogad mēs piedāvājām Belarus traktoru modeļus, kas atbilst Tier-III prasībām, kā arī jaunu vācu ražotāja STOLL frontālā iekrāvēja modifikāciju, kas ir daudz izturīgāka un vieglāka ekspluatācijā. Uzsākta sadarbība ar itāļu kompāniju MASCHIO GASPARDO lopbarības sagatavošanas un zemes apstrādes tehnikas piedāvājumā zemniekiem. Interesenti varēja aplūkot arī Baltkrievijas „Kupava” rūpnīcas piedāvātās tirdzniecības piekabes.


Šī gada jaunums, kas piesaistīja daudzu apmeklētāju uzmanību – traktora 320 sērija, kas tiek komplektēta mūsu bāzē Gulbenē.
LR Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, kas piedalījās izstādes atklāšanā, novērtēja „M.T.Z. – serviss” piedāvājuma savlaicīgumu – šodien ir svarīgi Latvijas zemniekam piedāvāt efektīvu un ekonomiski izdevīgu tehnikas variantu, kas būtu vispiemērotākais nelielām saimniecībām.


Izstādi apmeklēja Bobruiskas rezerves daļu un agregātu rūpnīcas, Moziras mašīnbūvesrūpnīcas vadība, kā arī MASCHIO GASPARDO kompānijas reģionālais pārstāvis.