Novembrī Hannoverē MTZ rādīs jaunu traktoru klāstu.

Minskas Traktoru rūpnīca Eiropas vislielākās izstādes  paviljonos plāno pieteikt savas vēstures jauno etapu. Ekspozīcijas mērķis – paziņot par nodomiem un vienlaicīgi atgādināt par pagātnes sasniegumiem.

Uzņēmums izstādē “AGRITECHNICA-2019” demonstrēs  jaunā traktora prototipu un pēc mūsdienīgā līmeņa modernizētās sērijas mašīnas. Kopumā tiek plānoti seši eksponāti.   

BELARUS-742 traktora prototips tas ir  leģendāro MTZ-50 un MTZ-80 jaunā vīzija. Perspektīvā tieši šī mašīna kļūs par bāzi jaunajiem Belarus traktoriem ar jaudu 50 – 75 z.s., kas atbilst pēdējām Eiropas ekoloģiskajām prasībām Stage V.

Mazgabarītu sērijas traktoru BELARUS-622  rūpnīca plāno  parādīt speciālā izpildījumā kas paredzēts slēpošanas trasēm. Uzņēmums domā arī  par šis tehnikas iespējamo pielietojumu komunālajiem, meža un sniega novākšanas darbiem   

BELARUS-923 būs modernizētā versijā un ar Stage V dzinēju, kas atbilst Eiropas ekonormām.

Ekspozīcija tiks paplašināta vēl ar trīs BELARUS modeļiem: 952, 1220 un 1523.

Stenda noformējuma stils un jaunais tehnikas dizains veidots pēc pagājušā gadsimta 70-80-gadu premium klases Belarus traktoru eksporta izpildījuma parauga, un tā koncepcija saglabāsies gan krāsās gan traktoru formās.

Aicinām apmeklēt Minskas Traktoru rūpnīcas stendu 05A28 izstādē “AGRITECHNICA-2019”, no 10. līdz 16. novembrī 2019. gadā.

Izstādes adrese: Vācija, Hannovere.

http://www.belarus-tractor.com/company/news/two-thousand-nineteen/the-first-time-has-not-passed/