Jau otro gadu pēc kārtas Latvijas Republikā lauksaimniecības industrijas ražotājiem, darbiniekiem un pārstāvjiem tiek rīkots pasākums, kurā var ne tikai apskatīties mūsdienīgākās un jaudīgākās lauksaimniecības tehnikas vienības, bet arī vērot tās sacensību trasēs un pašiem sēsties pie stūres. Šogad pasākums "Traktordienas 2011" norisinājās Tērvetes novada AS "Agrofirma Tērvete" laukā Jātnieki, ko organizēja Fonds Latvijas Lauksaimniecības attīstībai, sadarbībā ar AS "Agrofirma Tērvete" un Lauksaimniecības tehnikas ražotāju un tirgotāju asociāciju. 


Pasākuma programmā bija dažādas prezentācijas un tehnikas paraugdemonstrējumi, konsultācijas un pārrunas, kā arī spēles un konkursi izstādes apmeklētājiem. Pārstāvot Minskas traktorrūpnīcu, SIA "M.T.Z. – serviss" prezentēja baltkrievu traktortehniku – MTZ 320. un 1025. sērijas modeļus, kā arī minitehniku.


Kompānijas speciālisti bija gatavi sniegt jebkādu tehnisko konsultāciju traktoru īpašniekiem un citiem interesentiem. Lauksaimniekus un viņu ģimenes gaidīja izklaidējoši konkursi. Bērni ar lielu prieku izkrāsoja traktoru, pieaugušiem bija iespēja iegūt balvas un suvenīrus no "M.T.Z.-serviss".